Ποια είναι τα δώρα με ήρωες της Disney που αξίζει να προτιμήσεις για να προσφέρεις σε παιδιά, εφήβους αλλά και μεγάλους.


Στα Claire’s μπορείς να βρεις τους αγαπημένους ήρωες ταινιών, σειρών και κινουμένων σχεδίων της Disney που στολίζουν υπέροχα αντικείμενα. Από μπρελόκ και τετράδια μέχρι ομπρέλες και παγούρια, οι ήρωες της Disney έχουν καταφθάσει στα Claire’s και μπορείς να επιλέξεις τα αντικείμενα που θα κάνεις δικά σου ή θα προσφέρεις ως δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις μπροστά σου τα γενέθλια, τη γιορτή ή μια ξεχωριστή περίσταση ενός φίλου ή συγγενή; Τότε δεν έχεις παρά να του προσφέρεις το δώρο με τους ήρωες της Disney που προτιμάς από τη μεγάλη συλλογή των Claire’s.


Λίγα λόγια για την Disney


Βάζω στοίχημα πως έχεις δει τις αγαπημένες ταινίες και σειρές της Disney. Γνωρίζεις όμως την ενδιαφέρουσα ιστορία της Disney. Η ιστορία της Disney ξεκινά to 1923, όταν ο Walt Disney και ο αδερφός του Roy O. Disney ξεκίνησαν την πρώτη τους εταιρεία που δραστηριοποιούταν στον χώρο του κινηματογράφου, με την επωνυμία «Disney Brothers Studio» στο Χόλυγουντ. Η πρώτη επιτυχία της εταιρείας ήταν ο χαρακτήρας «Oswald, ο Τυχερός Λαγός», όμως, σύντομα η Disney έχασε τα πνευματικά δικαιώματα του χαρακτήρα. Το 1928, ο Walt Disney δημιούργησε τον διάσημο χαρακτήρα «Mickey Mouse» και την πρώτη ταινία του, με τίτλο «Steamboat Willie» που αποτέλεσε την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων με συγχρονισμένο ήχο. Έπρεπε να φτάσει το 1937, για να κυκλοφορήσει η Disney την πρώτη μεγάλους μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, που δεν ήταν άλλη από τη «Snow White andthe Seven Dwarfs». Άλλη σπουδαία στιγμή που αποτέλεσε σταθμό για την εταιρεία της Disney ήταν η δημιουργία της  Disneyland το 1955. Αποτελεί, μάλιστα, το πρώτο και τελευταίο θεματικό πάρκο, το οποίο χτίστηκε υπό την επίβλεψη του Walt Disney. Μέχρι σήμερα, η Disney έχει εξαγοράσει τις Pixar Animation Studios, Marvel Entertainment, και Lucas film.


4 δώρα με ήρωες της Disney


Ομπρέλα με τις πριγκίπισσες της Disney

Ομπρέλα με τις πριγκίπισσες της Disney- δώρα με ήρωες της Disney - claires
Καθώς η κακοκαιρία πλησιάζει, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προστατευτείς από τη βροχή από μία ομπρέλα με τις πριγκίπισσες της Disney. Μπορείς να κάνεις μία δικιά σου και να την προσφέρεις μία στην αγαπημένη σου φίλη.

 
Παγούρι και θερμός με τη The Little Mermaid

 Παγούρι και θερμός με τη The Little Mermaid- δώρα με ήρωες της Disney - claires
Αυτό το παγούρι με τη «Little Mermaid» θα κρατήσει το αγαπημένο σου ρόφημα ζεστό ή κρύο για όση ώρα θα βρίσκεσαι έξω από το σπίτι. Είναι το καλύτερο δώρο για το σχολείο, τη βόλτα, την προπόνηση ή την εκδομή.

Γυαλιά ηλίου με τη μικρή γοργόνα

Γυαλιά ηλίου με τη μικρή γοργόνα - δώρα με ήρωες της Disney - claires
H αγαπημένη σου μικρή γοργόνα βρίσκεται στο αξεσουάρ που λατρεύουν όλα τα κορίτσια, τα γυαλιά ηλίου, καθώς τους δίνουν απαράμιλλο στυλ. Μην ξεχνάς πως τα γυαλιά ηλίου, δεν είναι μόνο για το Καλοκαίρι αλλά φοριούνται όλο τον χρόνο. 

Mystery bag


Mystery bag- δώρα με ήρωες της Disney - claires

Αν δεν είσαι σίγουρος ή σίγουρη ποιο δώρο να προσφέρεις, άφησε την τύχη να διαλέξει για σένα. 32 διαφορετικές φιγούρες με ήρωες της Disney κρύβονται στις τσάντες μυστηρίου και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τις αποκτήσεις.
 
Ανακάλυψε όλα τα αντικείμενα με αγαπημένους ήρωες στη συλλογή των Claire’s και επέλεξε ανάμεσα σε εκείνα της Disney, της σοκολάτας Hersley, της γάτας Pusheen κ.α.